Welcome
Login / Register

FIX MOBILE - iPad LCD Replacement

Thanks! Share it with your friends!

URL

You disliked this video. Thanks for the feedback!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Added by Admin in Repair mobile
12 Views
Loading...

Description

Phone kalau dah blackout, agak-agak boleh diselamatkan lagi tak?

Siapa yang cakap takboleh tu, PENIPU BESAR!
.
.
LCD kalau dah blackout macam ni memang tak boleh nak repair, innalillah teruk ni.

Tapi #FIXMOBILE boleh tukar yang baru geng. Tak perlu risau tentang kualiti display kerana sparepart kami ????????

99% sama dengan ori dari segi kualiti skrin, sensitivity dan display. Nak risau apa #bossku ????

.

.
[ADA LAGI KE YANG BELUM TAHU LUCKY DRAW MOTOR YANG SEDANG BERLANGSUNG DI #FIXMOBILE? ]

Korang buat apa sampai tertinggal train ni?????

Tapi takpe, meh Abe Din terangkan balik apa yang sedang berlaku.
.
Nak menang memang mudah sangat-sangat. Cuma perlu ikut langkah2 mudah yang disediakan dan mana tahu, ada rezeki korang. Semuanya Allah dah tentukan. Ya tak?
????
.
Hanya datang repair phone atau beli apa-apa aksesori dengan kami, secara automatik akan melayakkan anda untuk join lucky draw hadiah sebiji motor YAMAHA #Y15ZR, jam G-Shock dan banyak lagi! ????
.
P/s: Peraduan sah di semua cawangan FIXMOBILE.

#FixmobileTeam #y15zrChallenge #LuckyDraw #RepairAndWin #Gshock

Post your comment

Comments

Be the first to comment
Loading...
RSS